חלום על הבן שנופל מרכבת

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/09/2018 | 06:07 | מאת: אמא 40

שלום רב חלמתי חלום בו אני נוסעת עם בני ובתי ברכבת עילית פתוחה עם מעקה בטיחות אך לא סגורה כאופייני לרכבת רגילה. במהלך הנסיעה בני נעמד מחזיק במעקה וצונח מגובה רב לכיוון הקרקע אבל צונח על עץ ללא פגיעה ממשית. אני זוכרת את עצמי צורחת שמישהו ירשום את מספר הטלפון שלי בכדי שאוכל להגיע לילד שלי. אודה על פיענוח החלום ומשמעותו???

שלום לך, החלום מבטא דאגה רבה הקיימת אצלך לגבי בנך. נראה שהבן נמצא בתקופה שבה הוא מנסה לפרוץ את המסגרת של הגבולות שאת מתווה לו ( גיל ההתבגרות?) והדבר מעורר אצלך חששות רבים. יתכן והדבר נובע גם מנטיה שלך לגונן עליו מידיי. בכל מקרה נראה שהדאגה הרבה לגורלו מותירה אותך באי שקט רב, אשר יתכן ומקשה עלייך להיות בקשר עם הצרכים שלך כאדם מעבר להיותך אם. לכן את צועקת את מספר הטלפון שלך לעבר האנשים בסביבתך, כדי שיעזרו לך להציל גם אותך מן הסיטואציה שבה את מקריבה את עצמך למענו בעצם הדאגה הרבה לגורלו. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה