חלום על בגידה- לא משחחרת אותי התחושה מהחלום.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/09/2018 | 10:07 | מאת: ליזה

שלום, ליפני מספר שבועות חלמתי חלום שבעלי בוגד בי, בחלום הוא יצא למילואים לשבועיים ולאט לאט במהלך המילואים התרחק ממני כך שעד סוף המילום היו כמה ימים שהוא לא דיבר איתי בכלל, במילואים הוא שירת עם חבר טוב שלו מהמציאות ובהשפעה שלו הוא יצא לבלות כדי לחפש מין, כאשר הוא חזר הבייתה מהמילואים הוא הודה אחרי תחקור שאכן הוא בגד בי אבל מה שהכי כאב בסיטואציה הזאת זה ,הוא לא הרגיש שהוא בגד בי אלא הוא רצה להכאיב לאשא אחרת אשר בה הוא יתאהב במהלך המילואים, בחלום אני מגלה שהוא מאוהב במישהי אחרת ורצה להכאיב לה ובגלל זה הוא שכב אם אישה אחרת. את זה שהוא יתאהב אני מגלה אחרי שהוא אומר לי שהוא שכב עם מישהי. זה כמו מכה כפולה כזו. אני מבינה שזהו רק חלום ושהוא לא מדקף את המציאות אבל אני קמתי עם תחושה מזעזעת שלא חולפת, במיוחד שלאחרונה הקשר שלו עם החבר התהדק ובעלי לקח אותו בוקר אחד לאנשהו ולא ממש אמר לי לאן, מאז החלום לא משתחרר. בילדותי כשהייתי בת בערך 7 נהרג חבר הכי טוב שלי, ותקופה ארוכה אחרי זה הייתי חולמת עליו, וכל פעם הייתי משחזרת את החלומות לפירטי פרטים בגלל שהוא היה כלכך חסר לי, מאז עברו יותר מ15 שנים ואני עדיין מרגישה דברים ורגשות שאני חווה בחלומות נורא קשה לי לשחרר רגשות אחרי חלום ואני מאוד רוצה שזה יעלם. מה אני יכולה לעשות?

לליזה שלום, כמו שהוסבר בפורום זה בעבר, התכנים המחשבתיים בזמן שינה הינם לעיתים סימבוליים ולא בהכרח קשורים באופן ישיר לדמויות המוצגות בחלום עצמו. מתיאור החלום שלך ומהחשיבה שאת מתארת בעירות, עולה כי קיים בך חשש הולך וגובר לאחרונה כי מתקיימים דברים מחוץ לטווח ידיעתך אשר מדאיגים אותך. בחלומך, חששותיך הגרועים ביותר מתממשים אך בהחלט ייתכן והדאגה שלך אינה קשורה לכך שבעלך יקיים קשרים מיניים עם נשים אחרות אלא ההתרחקות שלו ממך ופיתוח קשרים עם חברים/ידידים חדשים אשר יגרמו לכך שהוא ימצא פחות בחברתך. כפי שאת מתארת, חווית האובדן והחסר אינה זרה לך וייתכן והיא מאד מעצימה את החששות לחוות שוב אובדן. רועי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה