אבא שנפטר קם לתחייה ושוב נפטר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/07/2018 | 21:36 | מאת: שביט

שלום רב, לפניי כעשר שנים אבא שלי נפטר מדום לב בפתאומיות. מאז אני חולמת אותו לעיתים קם לתחייה ושוב נפטר בעל מיני וארציות. הפעם חלמתי אותו חולה בבית חולים ואני באה לבקר אותו רק פעם אחת, שאננה. לבסוף הוא נפטר בחלום שוב ואני מתייסרת נורא שביקרתי אותו רק פעם אחת ולא הייתי איתו יותר. ברגעים הראשונים הייתי ממש מבולבלת כשהתעוררתי מהחלום. הייתי בטוחה שהוא באמת היה חי, קם לתחייה, ופספסתי אותו ושלצערי הוא שוב נפטר. התחושה קשה מאוד וחלמתי דברים דומים גם בעבר

לשביט, שלום. כל אדם יקר אשר איבדנו משאיר אצלנו זכרונות ומשקעים מסויימים אשר ממשיכים להיות דומיננטיים בחשיבתנו ולכן גם בחשיבתנו במהלך השינה (חלימה). ייתכן והחלומות החוזרים על כך שאביו נפטר ואת לא מספיקה להפרד ממנו באופן מסודר (ואולי לומר לו את הדברים שהיית רוצה) קשורים להרגשה הקשה עימה נותרת לאחר מותו הפתאומי של אביך. היות והחלומות הללו חוזרים ומותירים אותך מוטרדת ובתחושה קשה מומלץ להעזר באיש מקצוע בניסיון לבחון את התחושות עימן נותרת לאחר מותו של אביך והאם קיימים דברים אשר הרגשת כי לא הספקת לומר לו.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה