חלום על בעלי שמבקש לשכב עם אחרת

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/05/2018 | 07:23 | מאת: חלום על בעל שמבקש לשכב עם אחרת

פעמיים אותו חלום בלילה אחד. חלמתי שאני ובעלי יצאנו בערב למועדון ושם ראה מישהי וביקש ממני אישור ללכת לשכב איתה ואני מאוד נפגעתי ולא הסכמתי אך הוא הלך איתה בכל מקרה לקחתי את זה מאוד קשה ונפגעתי. התעוררתי מהחלום בשעה 01:38. חזרתי לישון והתעוררתי שוב בשעה 7 בבוקר עם תחושה של בגידה וחלמתי שוב חלום המשך על בעלי שאנחנו בבית והוא מסתמס עם אותה אחת שהכיר בפאב וקובע איתה לבוא לשכב איתה אצלנו בבית ומבקש שאפנה לו את הדירה לכמה שעות וארד עם הילדים . קמתי פשוט בהרגשה שהוא בגד בי והוא אלא אוהב אותי.. מזה ההחלומות אלו ברצף?

שלום רב. כמו בעירות, גם בשינה כאשר אנו מוטרדים מנושא מסויים הוא חוזר במוחינו שוב ושוב, ולכן זה כלל אינו מפתיע שלמרות שהתעוררת (וכנראה המשכת לחשוב על החלום גם בעירות) המשכת לחלום על הנושא הזה. החשש להיות נבגד/ת קיים אצל רבים והיות ולעיתים התחושה היא שלא ניתן לשוחח על כך בזמן עירות כדי לא להתפס "רכושני" או ילדותי מדיי, החשש נשאר ומופיע בחשיבה בשינה. לעיתים יש קשר בין החששות לבין אירועים במציאות אך בהחלט לא חייב להיות כזה, וייתכן ולחששות שלך אין בסיס מציאותי. צריך לזכור כי אנו חוששים מאירועים רבים אשר מאד לא סביר שיתרחשו ובכל זאת איננו מצליחים שלא לדאוג מהם. במידה והנושא הזה לא ממשיך להעסיק אותך, ראי בזה עיסוק מקרי בחשש שלא צריך להטריד אותך יותר מדיי, אך במידה והנושא ממשיך ומעסיק אותך, בין אם בשינה או עירות, מומלץ לבחון עם איש מקצוע מדוע את ממשיכה לחשוש מכך. יש לזכור כי רבות מדאגותינו קשורות לאירועים בעבר או לדברים אשר היו במשפחתינו בילדותינו והתבגרותינו, ולא בהכרח לאנשים ולמצבים בהם אנו נמצאים היום.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה