חלום מציאותי (הכלב שלי מת)

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/05/2018 | 21:50 | מאת: אודיה

חלמתי שהכלב שלי עומד למות ואף אחד לא מוכן לעזור לי כולם עיתלמו .. והיה אפשר להציל אותו .. שבועים לאחר מי כאן הוא ניפטר מי סרטן לפני שהוא ניפטר היתה לי הרגשה מוזרה וביקשתי מאבא שלי שיבדוק אותו (את הכלב) הוא אמר שזה כלום והתעלם .. כשהתכילו ליראות גידולים אבא שלי שלך אותו לוטרינר ואמרו שזה סרטן והוא ניפטר .. עבר דיי הרבה זמן אבל אני מרגישה שזה עדיין רודף אותי

אודיה שלום, בסיפור החלום את חוזרת פעמיים על המילה "התעלמו"...חוויה לא פשוטה לנוכח המצוקה והבקשה לעזרה. רציתי לשאול אותך האם יש משהו שממנו את מתעלמת?אובדן הכלב הוא וודאי לא קל , והחלום עוסק בחוויית האבל סביב האובדן. יחד עם זאת ממליצה לבדוק האם יש משהו בחייך עכשיו או בעבר שאת מתעלמת ממנו. כמובן ניתן לעשות זאת במסגרת טיפולית. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה