חלום על חטיפה של ילד

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/04/2018 | 12:45 | מאת: סרין

שלום חלמתי חלום שאני בבית של סבתא שלי , אבל זה לא באמת הבית שלה במציאות... ועומדת במדרגות אישה שאני מכירה אותה גם במציאות והיא עושה לי פרצוף רע , ואני מנקה מול הדלת של הבית והבן שלי בן ה 2 משחק על ידי כעבור כמה דקות היא מנסה לחטוף לי את הילד ואני יורדת בצדרגות ומתחילה להרביץ לה חוטפת לה צידיים אך הילד וגם סבתא שלי מתערבת והילד מתעלף לי בידיים ובעין שלו מתמלא דם בעין שמאל.

שלום סרין, כל חלום כמובן נבחן בקונטקסט רחב של החשיבה בעירות ומהלך החיים. בחלום קיימות דמויות נשיות שככל הנראה מבוגרות ממך ונראה כי מנסות "לגזול" ממך את בנך. את בחלום נלחמת על כך שיוחזר לך גם ובמהלך התהליך הוא נפגע. החלום מעלה שאלה האם את מתמודדת עם מחשבות או חששות שבנות משפחה מבוגרות יותר יאפילו עלייך בגידול בנך ויתערבו בגידולו ללא רצונך ואת תצטרכי לעמוד בכוח על מקומך בחינוכו וגידולו? רועי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה