היי, אני חלמתי חלום. ..

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/03/2018 | 22:58 | מאת: בר

חלמתי שאני בטיול עם חברים טובים בחו"ל זכור לי המילה ארגנטינה אולי זה המיקום ואנחנו מטיילים ברחובות ואז פתאום שמענו פיצוצים אחד אחרי השני ממש בומים הבנו שמשהו קרה הסתובבתי וראיתי מלא אנשים מתים זרוקים צעירים וזה נראה כאילו בתוך מסעדה כי היו גם כסאות ושולחנות הפוכים וממש זכור לי תמונה שהכל הרוס כמו אחרי פיגוע

לבר, שלום התיאור של החלום שלך מתאר שינוי מאד מהיר וחד בין מצב מהנה (טיול בחו"ל עם חברים) למצב מזוויע (פיגוע המוני). לעיתים רבות הדימויים והתמונות המוצגים בחדשות "נתפסים" בזכרון באופן שיכול להופיע בחלימה, ובמקרה שלך ייתכן והחלום מתאר את החשש מהתפרקות ברגע אחד של כל המסגרת הבטוחה של חייך. יש מקום לחשוב על האם את/ה חש/ה איום על מסלול חייך. רועי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה