חלום שחלמתי הלילה מוזר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/01/2018 | 16:52 | מאת: מלי

חלמתי שאני ובעלי יושבים באוטו ופתאום אני מסתכלת לצד על החלון שלידי ורואה משהו מוזר חשבתי בהתחלה שזה קקי של יונה אמרתי לבעלי חרבנה יונה על החלון אחרי שניקתי את האוטו. ואז בדקתי וראיתי שזה נראה מוזר כזה חי. וזה איבר מין גברי. בעלי לקח את זה והיינו בהלם. זרקנו את זה בתוך שקית ולא זוכרת עוד.

שלום לך, כל חלום, כמו כל סוג אחר של חשיבה, קשור לתכנים המעסיקים אותנו בחיים. בחלום, את ובעלך יחד כאשר לחלום פולש באופן לא צפוי דימוי מיני של אבר מין גברי. התגובה שלכם בחלום היא רתיעה מכך, מה שיכול לכוון אותך לחשוב האם המיניות מהווה מבחינתך גורם לרתיעה ואיך היא באה לידי ביטוי בחייך. החלום אולי פותח צוהר לחשיבה על היחסים בינך ובין בעלך. בברכה, רועי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה