חלום רע מאד על ההורים הגרושים.......

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

10/01/2018 | 09:12 | מאת: דינה

שלום, אני בת 36 רווקה להורים גרושים(אחרי טיפול של כמה שנים ולפתור עניין הזוגיות,חוויות קשות בין ההורים עד לפני כמה שנים..) אני בדרך כלל לא זוכרת חלומות! בחלום ראיתי את (נורא קשה לי לכתוב זאת)שני ההורים שלי ערומים שניה אחרי שסיימו קיום יחסי המין ..יחסים בכפיה ורואים שאמא מתנגדת וקשה לה ולא רוצה ..רואים שזה אונס !! ואני עומדת ורואים אותי אבל לא יכולה לעזור לאמא בכלום!מחזה כואב ודוחה וקשה . לא חשבתי לעולם שאראה אותם בסיטואציה כזו!אמא חייתה עם אבא מחוסר ברירה כי הכריחו אותי להתחתן !והביאה לעלולם 5 ילדים נפלאים .. רוצה להבין מה המסר כאן ולמה אני ראיתי אותם ככה ?? אשמח לתשובה תודה !

שלום לך, החלום שאת מתארת אכן קשה לעיכול, ברם, במקרה שלך, הוא נוגע בחרדה עמוקה מיחסים עם בני המין השני ,מתפיסת הגבר כתוקפן ואת האישה כחסרת אונים מול תוקפנותו. החלום מאפשר עיבוד של תחושות סביב זוגיות ומעניין לשאול את עצמך לאילו בני זוג את נמשכת? איזו מערכות יחסים מאפיינות את הקשרים הזוגיים שלך. בברכה, אורית

10/01/2018 | 16:17 | מאת: דינה

תודה רבה ! יכולה לייעץ לי על איך להמשיך מפה?בעובדה שהייתי קרוב ל5 שנים בטיפול פסיכותרפי בנסיון לעבד ולאפשר לחוויות האלו להפשיר..ולנסות כל פעם מחדש להכיר בלי שום תוצאה..!ובאותו הרגע הרצון העז להיות נשואה באושר!

דינה שלום, לשאלתך איך ממשיכים הייתי אומרת להמשיך בטיפול, אולי לשנות מטפל, כנראה שיש על מה לעבוד והעיקר אל תאבדי תקווה לזוגיות טובה ומאושרת כי מגיעה לך אחת כזו! בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה