חלום שאני בהיריון 0000000

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/12/2017 | 18:23 | מאת: חלום שאני בהיריון

חלמתי שאי בהיריון מערבי ואני רוצה לעשות הפלה והתינוק מקולקל, ראיתי את התינוק תוך כדי ההפלה והוא נראה זוועה מקולקל. מה פירוש החלום?

שלום לך לאף חלום אין פירוש אחד ויחיד, אך החלום שלך מתאר הרבה מאד תחושת זרות וניכור, ההרגשה בו היא של משהו זר שאת/ה דוחה אותו ורוצה להפטר ממנו מוקדם ככל האפשר. עליך לשאול את עצמך האם זו תחושה שאת/ה חש/ה גם בזמן חשיבה בעירות והאם משהו מרגיש לך זר או לא מתאים/לא נכון לך בחיים. רועי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה