מתעורר מחלום אבל בלי פחד

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/12/2017 | 11:49 | מאת: משה

מיידי לילה אני מתעורר אחרי 3 שעות מחלום על ויכוח או משהו בסגנון... לא משהו מלחיץ אבל הבעיה היא שאחרי שאני מתעורר אני לא מצליח לחזור לישון. כאילו עירני מידי כדי לחזור לישון אבל אז בבוקר אני עייף מלתפקד. מה זה אומר? מה ניתן לעשות?

שלום משה, מוטיב שחוזר על עצמו בחלום מידי לילה, מייצג להערכתי קונפליקט פנימי לא פתור בתוכך ("ויכוח או משהו בסגנון"). אתה מתייחס בתיאור למה שאינך מרגיש ("חלום בלי פחד", "משהו לא מלחיץ") אבל אינך מתאר מה אתה כן מרגיש בו ואינך מספר את תוכנו. נראה שכדי שתוכל לעבד את המסר של החלום כדאי יהיה להיות קשוב יותר לתכניו ולזכור אותם וכך לנסות ולתת להם מענה. בהצלחה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה