חלום רע על כך שכלום לא מסתדר לי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/11/2017 | 10:44 | מאת: נטע

שלום,חלמתי על כך שאני מאחרת ליום הראשון שלי בבית ספר חדש(אני כבר חיילת משוחררת היום)אני מסתבכת בדרך ויש גברים שעוזרים לי ואני מגיעה בסוף לכיתה מתיישבת ואין אף פרצוף מוכר,כל החברות שלי נמצאות בקבוצה השנייה,מסתכלת על הלוח והכול מלא בסמלים ומספרים ואני לא מבינה כלום,מישהי אומרת לי שאני מוכרת לה ואני לא יודעת על מה היא מדברת,אני פורצת בבכי והמורה בשלבי סיום של השיעור לא מפסיקה להיפרד בברכות ואני מחכה שתתייחס אליי ואין יחס,וככה גם קמתי בוכה

שלום נטע, החלום מתייחס לכך שאת מתחילה תקופה חדשה בחייך (יום ראשון בבית ספר חדש) שכנראה יש לך קושי להתחיל אותה( את מאחרת ליום הראשון ומסתבכת בדרך) יתכן ותקופה זו שלאחר השירות הצבאי (?) אינה קלה בשל כך שאין לך מסגרת מוגדרת וצריך לחפש בה את הדרך באופן עצמאי. הכל נראה שונה ולא ברור (הלוח מלא בסמלים לא ברורים) וגם עדיין יש קושי להיפרד מהתקופה הקודמת. החוויה היא של זרות רבה, חוסר שייכות ועצב על הפרידה. בכל זאת יש גברים שעוזרים לך ומשהי שמכירה אותך. להערכתי, זה מסמן שאת צריכה לתת לעצמך את הזמן כדי להסתגל, להכיר מחדש וגם לעבד את תחושת העצב והפרידה מן האנשים שכנראה נפרדת מהם. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה