רוצה לדעת מה אומר החלום שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/11/2017 | 08:35 | מאת: רינת

חלמתי חלום מוזר בו יש לי בבית ערימות בגדים שמתוכם יוצאים מלא פרפרים גדולים ואפורים שגורמים לי תחושת בהלה ואבא שלי בכיסא גלגלים מתעורר משינה ואני לוקחת אותו לאמר שלום לשכנות שלי שמנקות את הבית עם שואב אבק ושואלת אותו אם הוא יודע מי הן . אציין שאבי חולה מאוד ומצבו מדרדר

רינת שלום, אינני יודעת לאמר במדוייק מה אומר החלום שלך, זאת רק את יודעת, אולם מתוך קריאה והבנה של המתרחש, נראה לי שחלומך עוסק בעיבוד החרדה ממצבו המתדרדר של אביך ואולי אף מסופו המתקרב. ערימת הבגדים, הפרפרים, והשכנות ששואבות אבק מעבירות תחושה של לכתו המתקרב, חוויה לא פשוטה בכלל. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה