חלום על מוות שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

06/11/2017 | 04:54 | מאת: נטע

כבר חלום שני בזמן האחרון עם מוטיב חוזר על המוות של אחותי,נסיבות שונות אך דברים חופפים כמו זה שאני אומרת שנשארתי לבד ואני ילדה יחידה ואני שייכת למשפחות השכול ודבר נוסף זה אמא שלי שלא מתעניינת או עושה סיפור מהמוות..יש לי אחות אחת וכל פעם אני קמה עם דמעות בעיניים

שלום נטע, חלק מן הפונקציות של החלום הינן לעבד חוויות שעברנו ושלא "עיכלנו" אותן מספיק. מעבר לניסיון של החלום לעבד את היחסים בינך לבין אחותך ואמך, נראה לי שהוא עוסק גם בחווית הבדידות שלך והחשש מאובדן שכנראה את חווה בתקופה זו ומתבטאת בחלום בהרגשה שנשארת לבדך. אפשר שהחלום מנסה לעבד את חווית האבל שקשורה לתחושות אלו. החלום מסמן שאובדן שאת חשה שמתרחש במשפחה שלך (מות אחותך) משייך אותך למשפחה רחבה יותר( משפחת השכול), כדי לא להרגיש נטושה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה