התייעצות לגבי החלום שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/10/2017 | 23:30 | מאת: שיר

היי, חלמתי בלילה על אח שלי. החלום התחיל בזה שאמא שלי התקשרה לספר לי שאחי הקטן (חייל בן 21) נכנס למעלית יחד עם ילד קטן ונתפסו לו האצבעות בדלת המעלית ונכרתו, אמא שלי התקשרה בסערה ובצעקות של בכי ויחד איתה התחלתי לבכות בשיחה, לאחר מכן הגעתי לביתם וראיתי את אחי יושב עצוב ופשוט לא הפסקתי לבכות כמה דקות מולו מכאב לב שאין לו אצבעות יותר. מה הפירוש לחלום הזה??

שיר שלום, נראה שחלומך עוסק בעיבוד חרדה הקשורה בך או בבן משפחה אחר. פחד מפני פגיעה או אובדן שלך או של משהו מהקרובים לך אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה