היי, אשמח לדעת מה פירוש החלום.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/10/2017 | 15:10 | מאת: שחר לב

לפני כמה ימים חלמתי שאני עומדת בין קבוצת נשים הרוב מן העבר .. ילדות שהיו איתי בבית הספר והן אמהות וכו'.. ואני פשוט עומדת ובוהה בהן שרות לתינוקות שלהן רוקדות איתן ואני לבד לא זזה ובוכה. מציינת שאני בת 28 נשואה שלוש שנים אני ובעלי מנסים להכנס להיריון אך לא מצליחים. אנחנו מהזוגות שהובחנו שלא ברורה סיבת האי פריון. מנסים כל הזמן ומאד רוצים. אשמח לדעת מה פירוש החלום? תודה!

שלום שחר, נראה לי שהחלום נועד לעבד את תחושת הכאב הרב שאת סובלת מכך שאינך מצליחה להרות מזה 3 שנים. התמונה שבחלום מבטאת בצורה מכאיבה את העצב שלך, כמו רחל אמנו שרואה את אחותה לאה יולדת ילדים ליעקב והיא נותרת ערירית. כך את משווה את עצמך לבנות גילך מן העבר ("אחיותייך")וכואבת את גורלך. את אינך רוקדת כמו חברותייך, אלא עומדת קפואה, ובמקום לשיר את בוכה. יתכן שהסיטואציה שמתרחשת בחלום מדגישה את חווית הכאב שלך, כדי לאפשר לך לבכות ולחמול על עצמך - כי לבכי יש גם חלק מרפא ומנחם, שפורק את הכאב. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה