חלום על תאונת דרכים קשה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/10/2017 | 00:47 | מאת: חלמתי תאונה

חלמתי שאני ןבן הזוג שלי ברכב כשאמא שלי ואחי הגדול יושבים מאחור יחד עם הבת שלי שהייתה ישנה לפני שהתחלתי נסיעה אמרתי לאחי תעצןר אבא רוצה לבוא איתנו אז הוא אמר לי את נוהגת תעצרי ואז מהבהלההה הגז ננעל והאוטו האיץ ברמה מטורפת שעפנו לתהום בן הזוג שלי צעק אמאא דרך אגב הצעקה עדיין מהדהדת לי באוזן ואני ישר ניסתי להצלי תילדה שלי שהתעוררה מהבהלה והתעוררתי

שלום לך, לעיתים קרובות החלום הוא משל או מטאפורה המייצגת את דפוסי החיים שלנו. יתכן שהחלום הזה מסמל היבטים בדפוסי הקשר שלך עם המשפחה כאשר הנהיגה ברכב מסמלת את ההתנהלות ביחסים שלך עם בני משפחתך. מוטיב בולט שמופיע בחלום הינו ההתעוררות, או ההתוודעות. את אומרת לאחיך לעצור את הרכב והוא משקף לך שאת נוהגת - כלומר את היא זו שצריכה ליטול אחריות.נראה מתוך החלום שהמודעת לכך שאת אחראית לאופן ההתנהלות שלך מעוררת בך בהלה ובלבול כאילו אין את מורגלת בכך- עד כדי אובדן שליטה. אולי קיימת בך נטיה במציאות לתת את האחריות לאביך (שאת רוצה לצרף לנסיעה) או לאחיך הגדול שאליו את פונה בחלום, אבל, לדעתי, החלום קורא לך להתעורר ולהיות עצמאית יותר. כך, בסוף החלום את מעירה את ביתך הקטנה, שמייצגת גם חלק ילדי שבך, שאמור להתעורר ממצב של שינה או התמסרות וליטול בצורה מודעת אחריות למצבו. עליי להדגיש שזהו פירוש אפשרי אחד לחלום, ומאחר ולא ניתן בפורום להעמיק באסוציאציות לגבי המרכיבים של החלום, את היא זו שאמורה להחליט (וליטול את האחריות) האם הוא מתאים עבורך:) נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה