חלומות על קרובי משפחה שנפטרו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/10/2017 | 08:47 | מאת: אירה

שלום רב, כבר שתי לילות רצוף אני אני חולמת על קרובי משפחה שנפטרו. שלשום חלמתי על בן דוד רחוק ודוד רחוק שניהם כבר לא בחיים. בחלום דיברתי איתם ולא זוכרת על מה. והלילה חלמתי על סבא שלי שנפטר לפני הרבה שנים ולא חלמתי עליו לפני כן. בחלום אני חוזרת מהטיול מהעבודה, בדרך התקשרתי לאבי שיפגוש אותי כי אני עם תיק כבד אך במקומו מגיע סבא שלי זל יחד עם הבת שלי הקטנה. אנחנו הולכים לבית של ההורים שלי ובדרך אני רוצה לתת להחזיק את התיק שלי אך הוא פתאום אומר שלא מרגיש את ידו ולא יכול לקחת. אני מתקשרת לאבא ומבקשת ממנו לצאת דחוף כי סבא לא מרגיש טוב אך בכל זאת אנחנו מגיעים לבית של ההורים שלי בעצמנו, אני מתחילה להוציא את המתנות מהתיק לאמא שלי ואבא אומר שבגלל סבא צריך לבטל את ההגעה שלנו לאיזשהו אירוע שהוזמננו. זה החלום. אני ממש בלחץ, למה כבר יומיים רצוף אני חולמת על האנשים שלא חלמתי לפני. וכולם נפטרו. ממה שרושמים בפירושי חלומות, הכל נראה כל כך מפחיד. אני אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהו קצה למה שעובר עלי. אני בת 34 נשואה אמא ל2 ילדים. לפני חודש התפטרתי ממקום העבודה וכרגע אפשר להגיד מחפשת את עצמי. החלומות האלה הלחיצו אותי מאוד. ועוד יותר מלחיץ הפירושים באינטרנט. תודה רבה, אירה

אירה שלום, קודם כל חשוב לי להרגיע אותך, החלום אומנם עוסק בקרובים שנפטרו , אך אין בהכרח סימן לאסון כלשהו... נהפוך הוא. הרבה פעמים החלום משמש לעיבוד תכנים נפשיים, למשל תכנים שקשורים באובדן. זה מתקשר לי לעובדה שהתפטרת לאחרונה מהעבודה ואת "מחפשת את עצמך", ואולי מה שעולה בחלום קשור לתחושות של היותך אבודה, עדיין לא מצאת את הדבר הבא. זהו תהליך שיכול לצאת ממנו רק טוב בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה