נעליים המופיעות בחלום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/08/2017 | 00:05 | מאת: רוי

שלום, אבי היקר נפטר לפני שבועיים. הקשר בינינו היה מיוחד ויוצא דופן. הלילה חלמתי עליו ובחלום הוא התקשר אליי והודיע לי שקנה לי נעליים. בנוסף סיפר לי שהוא משתדל מאוד ועושה הכל כך שיגיע אל הרופאים עם תוצאות בדיקות טובות....

20/08/2017 | 08:29 | מאת: אלי אבידר פסיכולוג ממנהלי הפורום

היי רוי האסוציאציה הראשונה שלי שאביך מזמין אותך כמו הביטוי להכנס לנעליו כלומר להמשיך את דרכו. כמו כן נעליים טובות קונים לפני מסע -העומד לפניך מין הסתם בעקבות האבל ובעקבות תוכניות שתממשנה בלעדי אבא. בקשר להבטחה של אביך לגבי רופא -זהולדעתי נסיון בחלום לארגן את המשאלה ברגעי הערות שתפגוש אבא בריא או עושה מאמץ להבריא[לחזור לחיים] כ.זו המשאלה האופיינית לאבל בחיים ובחלום והתקופת אבל- שאבא לא מת ...;חלומות שהורים חוזרים בחלום כמתפקדים אף יותר טוב מאשר בתקופה שלפני שנפטרו - שכיחים. מאחל לך לעבור את התקופה הקשה. החלומות שאתה מציין מעידים לדעתי שהם מנסים לארגן את תהליך האבל באופן חיובי ויעיל. אלי אבידר פסיכולוג

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה