חלמתי שנכנסתי ברכב והסוף טוב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/07/2017 | 11:24 | מאת: אילנית

שלום רב, חלמתי שאני נוהגת ברכב שלי באזור מגוריי, וכשהגעתי כמעט לרמזור, לא בלמתי בזמן או במקום לבלום לחצתי על הגז. כתוצאה מכך הרכב שהיה לפני (קטן ולבן) נמחץ כמעט לגמרי (זכור לי היטב שהנסיעה היתה מאוד איטית וכלל לא אלימה) והנוסעת יצאה כמעט ללא נזק. יצאה מהרכב ואז אנחנו אצלי בבית ואני מציעה לקפוץ בכל זאת לבית חולים, אך היא רגועה ומוותרת על הרעיון..ושם התעוררתי. אשמח מאוד לדעת את המשמעות. אציין שאני בפרק אמיץ של שינוי בקרירה בגיל 46, נשואה + 2. המון תודה

שלום לך, בחלום עולה נושא של שליטה ואיבוד שליטה. ייתכן שהמסר הוא להיות רגועה בצעד האמיץ של שינוי בפניו את עומדת הרבה הצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה