חלום על האקס שהוא כבר שנים לא בקשר .

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/07/2017 | 07:43 | מאת: שני

חלוםעל האקס שלי בחלק הראשון הוא סוג של מתעלם ממני אך כן מעוניין להיות איתי ואנחנו ביחד משוחחים אבל יש רגש של ריחוק. אנחנו נמצאים בחדר שלו בבית הוריו ותמיד יש הרגשה כי הנוכחית תגיע זה לא קורה . נראה כי אנחנו גם יוצאים לסרט עם עוד אנשים והכל בסדר ונחמד. אבל הריחוק אי שם באוויר . לאחר מכן אנחנו נממאים אם הנוכחית וגם שם משהו ברגש לא ברור כל החלום מבלבל כאילו הוא מעוניין אך מרוחק מאוד . ואני לעומתו מעוניינת ורוצה בחברתו . חשוב לציין שנפרדנו לפני, שנים רבות ואני בחיים משותפים כבר שנים נשואה.

11/07/2017 | 13:12 | מאת: אלי אבידר פסיכולוג

חלומות שמשחזרים את העבר הם שכיחים . לעיתים מדובר בהקלה שקונפליקט מסויים כבר מאחורינו[הוא האקס שלי ואני כבר נשואה] ולעיתים הוא הדהוד של ארוע מהווה עכשווי למשל קונפילקט עם בן הזוג הנכחי. [ריחוק- מחכים למשהי/ו אחר/ת] ולעיתים מדובר בחוויה כלל אנושית של סבל מול ניכור מהצד השני ;יכול להיות כל אדם ואפילו מצב למשל ניכור בעבודה. יתכן שכדאי לך לברר נושא של קונפליקט התקרבות-מול התרחקות או התעלמות .אלי אבידר פסיכולוג וממנהלי הפורום

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה