רעשי רקע

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

13/06/2017 | 15:45 | מאת: סיגלית

.יש לי שאלה מוזרה לפני השינה, ממש בתפר בין שינה לעירות אני שומעת רעשים כמו טריקה של דלת או הקשה חזקה על משהו. אני מתעוררת והרעש נעלם ושוב חוזר חלילה עד שאני נרדמת. מה זה יכול להיות? אני בת 68 בריאה, שומעת מצויין, ובריאה נפשית.

סיגלית, שלום רב שלב הכניסה לשינה, SLEEP ONSET - יכול להיות מלווה בחוויות היפנגוגיות, כולל צלילים או תמונות. לעיתים אף מופיעות קפיצות ברגלים או אף תחושת נפילה. זה לא בעייתי כשלעצמו, רק לא נעים.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה