פירוש לחלום שחלמתי ואשמח לפירושו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/02/2017 | 19:48 | מאת: ענת

היי מאוד מסקרן אותי החלום שחלמתי הלילה.ואשמח לפירוש אמיתי ביותר☺ חלמתי שאני מודדת על היד שלי סט של איזה 7 צמידים וצריכה לבחור מהשני סוגים של הצמידים סוג 1 שאותו אמורה לקנות לי לחינה שלי אמא של האקס שלי . (יש לציין שיצאנו 4 שנים הוא שם לי טבעת לפני 3 וחצי שנים ורצה שנתחתן וכרגע אנחנו פרודים במשך חודשיים וחצי .. )

21/02/2017 | 22:14 | מאת: אלי אבידר פסיכולוג ופסיכותראפיסט

מעניינת בקשתך לפירוש אמיתי. כל פירוש הוא השערה ולא "אמיתי". " אבל אנסה. מדובר ביד עם צמידים. יד יכולה לסמן פעולה.צמיד יכול לסמן תכשיט כלומר קישוט מענג או גם שלשת הובלת. לעתים הצמיד בתרבויות שונות מסמן את הבטחון שנותן 3 כוש נייד לאישה. אני משער שמדובר בהתלבטות בין צעדים שאת עומדת לערוך בקרוב ובין תחושות של בטחון סכנה ואתגר מרגש העומדים בפנייך.אלי אבידר פסיכולוג

שלום לך, גם לי כמו לאלי, בקשתך לפרוש אמיתי משכה את תשומת ליבי. לא סתם אמיתי, אלא, אמיתי ביותר. נראה שהחלום עוסק בבחירה אמיתית, עבורך כמובן, שכרגע אינה ברורה ויותר מכך שרויה בבלבול ובאי וודאות. 7 צמידים יכולים לסמל את מס השנים שיצאתם ביחד והשנים מאז ששם לך טבעת. מה בין ההצעה לבין אי מימושה? אני מזמינה אותך להתבונן בספקות/חששות סביב הבחירה, שכן רק את היא זו שיודעת את האמת. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה