שאלה על חלום חוזר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

30/12/2016 | 00:30 | מאת: סיגל

שלום, במציאות אחותי נשואה ויש לה שלושה ילדים. אני הכי קשורה לקטן, בן 11, והכי הרבה יוצא לי להיות איתו ורק לעתים רחוקות פוגשת את אחיו. בחלומות החוזרים מדי פעם, מופיעים שני ילדיה הגדולים , שהם תמיד מוכרים לי ,ואני נזכרת פתאום שיש לה ילד נוסף אבל שוכחת את שמו (לעתים זו ילדה). לוקח לי זמן רב להיזכר בילד ובשמו בקושי, כשבכל חלום מדובר על ילד זר עם שם וגיל שמשתנה . אני תוהה איך יתכן שכל השנים לא הייתי מודעת לקיומו ולא ראיתי אותו גדל. מה יכול להיות ההסבר לחלום כזה שחוזר ושכל כך מנוגד למציאות? תודה מראש.

שלום רב לפי התפיסה היונגיאנית - לעיתים קרובות החלומות נותנים תמונה משלימה ומנוגדת לחוויות המציאות. כאילו רוצים להצביע על מה שאיננו רואים בדרך כלל...

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה