מתחית בטן - המשך

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

31/07/2011 | 06:52 | מאת: מיכללללללל

בהמשך לפנייתי הקודמת שכחתי לציין כי עברתי את כל הבדיקות על מנת לשלול כל בעייה אחתר ... וכל הבדיקות תקינות לחלוטין !!! קולונוסקופייה, קניקולוגייה, כליות, כיס מרה, הכלללל תקין !!! כל הרופאים כולםםם מפנים אותי לפלסטיקאי ואף אחד לא מוכן לבדוק אפילו !!! אולי אתה המושיע שלי... אמן !! (אני רק בת 46 אמא ל-2 ילדים שזקוקים לי ואת איכות החיים איבדתי לגמריי ) .. תבורך אם תוכל לסייע לי.

31/07/2011 | 19:34 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מיכל צר לשמוע על המצוקה המתמשכת שלך .נשמע שאכן עברת ברור ממושך בגלל תלונתך על הכאב . האם בכל התקופה הזאת פנית לבדיקה אצל המנתח שלך? זאת ודאי אחת הפעולות הנדרשות במקרה שלך. אשמח לבדוק אותך עם הסתייגות אחת - סיפורך נשמע מורכב ואינני בטוח כי אוכל להציע פתרון.אנא אספי כל מידע שיש ברשותך בכלל זה כמו תוצאות מבדיקות הדמייה שונות . הטלפון במרפאתי 09-7740364

מנהל פורום כירורגיה פלסטית