צלקת משריטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

05/10/2016 | 12:56 | מאת: דריה

שלום דוקטור בתי בת ה3 נשרטה שריטה קצת עמוקה באיזור עצם הבריח לפני שמונה חודשים מחפץ מפלסטיק לא היה צורך בתפרים או משהו כזה היה גלד שנשר מעצמו לאחר ארבעה ימים והותיר סימן הסימן מאוד הטשטש מאז והוא לא בולט או משהו אבל עדיין נותר סימן מאוד עמום אמנם שאני רואה במיוחד באור מסויים ובזוויות מסויימות.. מין פס קטן ודק בזווית מסויימת שהיא שונה מהעור הרגיל שלה. זה כבר כמעט לא אדמדם שם המקום.. רק אחרי מקלחת רואים פס קצת ורדרד האם זו צלקת או שזה משהו שעדיין יכול להיעלם? כי עבר המון זמן.. כמה זמן לוקח לדברים האלו בדרך כלל עד שרואים את התוצאה הסופית ?

לרוב אצל ילדים קטנים הצלקות מטשטשות כמעט לחלוטין. לא ניתן לקבוע חד משמעית מבלי לראות את הילדה. באפשרותך לפנות להתייעצות אצל רופא כירורג פלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית