ניתוח קרניופלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

08/05/2016 | 16:45 | מאת: יותם

שלום אני כבן 20, סובל מהיפוטלוריזם (קרבה רבה באופן יוצא דופן בין העיניים). אני מתקשה בחיי מאד בעקבות כך ועל כן שוקל לבצע ניתוח קרניופלסטי לתיקון הבעיה. האם תוצאות ניתוח כזה יכולות להראות טבעיות? האם הן באמת יכולות לפתור את הבעיה במלואה וליצור מרחק אידיאלי בין העיניים? מה רמת הסיכונים בניתוח זה? המון תודה.

מילת המפתח היא שיפור. ניתן לשפר. מעט, הרבה , תלוי בדיוק בבעיה. ציפיה למרחק אידיאלי היא אינה תמיד מציאותית. מומלץ להתיעץ עם מומחה בתחום.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית