אסימטריה בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/01/2016 | 10:14 | מאת: יאנה

שלום ד"ר. בשנים האחרונות שמתי לב שיש לי אסימטריה בפנים. זה מתבטא בעצמות לחיים לא שוות. העצם השמאלית גבוהה ובולטת ואת העצם הימנית כמעט ולא רואים, בנוסף הצד הימני כאילו נפוח יותר מהשמאלי. זה בולט בעיקר כאשר השיער פזור ומדגיש את תווי הפנים. גם החיוך לא סימטרי. דבר נוסף הוא האף. נחיר שמאל קטן יותר מנחיר ימין ובעקבות כך האף עקום ונוטה שמאלה. בתמונות ישנות שהסתכלתי בהן מגיל שנה ועד גיל מאוחר יותר, לא נראית אסימטריה כזאת לא בפנים ולא באף.. האם ייתכן שזה משהו שהתפתח לא טוב בשנים האחרונות? גדילה לא טובה אולי של הגולגולת? האם זה ניתן לשינוי? ניתוח או הזרקות? למי אפשר לפנות? מאוד מייאש אותי מצד אחד אך מצד שני ברור לי שכל העסק הוא יקר כספית.. תודה רבה.

שלום רב, קיים מצב בו אסימטריה מתפתחת עם הזמן. ממליץ שתפני למרפאה לכירורגיה פלסטית בבית חולים ציבורי להערכת הבעיה. יתכן שיש מה לעשות. זאת רק אחרי בדיקת הפנים והעצמות.

25/01/2016 | 20:45 | מאת: דנה

לי יש בדיוקק אותה בעיה. עברתי בירור מקיף שללו מחלות וכו. צילומי גולגולת חניכים. בקיצור אמרו שזאצ בעיה אסטתית מה עושים??

מנהל פורום כירורגיה פלסטית