תודה לך!

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

20/07/2011 | 21:07 | מאת: "אני"

ערב טוב ד"ר זילר, תודה על תשובתך המקצועית והמקיפה. אך דבר קטן לא ברור לי, מיהו מנתח כירורגי של הקופה?האם זה כירורג פלסטי?האם אינך ממליץ להתחיל בבדיקת השטח וניירת...הבנתי שבבה"ח הציבוריים כמו איכלוב, התורים לניתוח ארוכים..עד שנת המתנה. שיהיה המשך ערב נפלא, ושוב תודה לך! "אני"

21/07/2011 | 15:38 | מאת: ד"ר יעקב זילר

כן , פני לכירורג פלסטי של הקופה.יש שניים-שלושה בכל מחוז. גם ב"שיבא" עושים ניתוחים כאלה ובאופן טבעי התור ארוך.תוכלי לנצל את הזמן לרדת במשקל כפי שאת מתכננת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית