טיפול בפצעים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/12/2014 | 17:12 | מאת: יהודית אורי

שלום רב אני בת 62 יש לי פצע כרוני ואני לא סוכרתית אני גבולית הפצע מפריש ואני מתופלת במרפאת פצעים במכבי באזור מגוריי נתניה הפצע מגליד לגמריי וחוזר שוב לאחר כמה חודשיים עליי לציין שהרופאים לא יודעים מזה ואיך לרפא וזה מלווה בכאבים חזקים אני כבר מכורה לאופטלגין הרופא הפנה אותי לכירורג פלסטי לאחר שכירורג כלי דם שלל פגיעה בכליי דם האם כירורג פלסטי יכול לטפל בבעייה זותודה מקווה לשמוע בבשורות טובות

04/12/2014 | 13:26 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אינני בטוח שכירורג פלסטי יוכל לעזור. לדבריך הפצע מגליד לגמרי כך מנגנון הריפוי עובד. בכל מקרה פני לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית