ניתוח אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

29/11/2014 | 17:50 | מאת: אבי

שלום דוקטור, עשיתי הרבה מחקר בנושא ניתוחי אוזניים כך שיש לי הרבה מידע בנושא ביחס למועמד הממוצע, ולכן אני רוצה לשאול משהו מאוד מדוקדק. בניתוח של בניית ה Anti Helix , עד איזה רמה יש לכם שליטה על זוית הקפל ( אם בכלל ) כלומר למשל בהשווה להדגמה ידנית לפני הניתוח, אני שואל כי כשאני מקפל אותו עם היד אז זה אין יותר מידי טווח בין יותר מידי לפחות מידי. תודה רבה

02/12/2014 | 07:06 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב אבי , אני משוכנע שבמסגרת המחקר המקדים שערכת למדת גם שכירורגיה אינה מדע מדויק כמו הנדסה למשל .לא כל שינוי חיצוני הנגרם ע"י כיווץ רקמה בין שתי אצבעות ניתן להעתקה בניתוח.גורמים רבים משפיעים על כך , מעבר ליכולות הטכניות של המנתח וקובעים את התוצאה. החיפוש אחרי הניתוח המושלם עלול להסתיים באכזבה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית