Promogran לעומת Fibracol

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/11/2014 | 00:35 | מאת: נעה

שלום השאלות שלהלן מתייחסות לעניין החבישה, אך זה לא במקום שאר הדברים החשובים שנעשים במקביל (שינויי תנוחה, תזונה, מזרן מיוחד ועוד) מה ההבדל בין החבישות הנ"ל? (שתיהם מיוצרים על ידי אותה חברה) מה מהם יותר מתאים ויעיל לפצע לחץ גדול ועמוק בדרגה 4 בסקרום (הפצע במצב נקי)? בפצע יש גם כיסים בצדדים, האם זה משנה מבחינת בחירת החבישה? כמו כן, החבישות הנ"ל מיועדות להחלפה פעם בשלושה ימים, מה עושים במקרה של פצע בסקרום ממש קרוב לפי הטבעת, ויש הפרשות ושלשולים שמחייבים החלפה בתדירות גבוהה יותר, האם זה עדיין יעיל או שהחלפה פעם בשלושה ימים זה רק מטעמי חסכון? ושאלה לסיום, איך החבישות הנ"ל לעומת דבש רפואי/פלמינל וכדומה? אשמח מאוד למענה תודה ולילה טוב

25/11/2014 | 07:37 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב , צר לי אבל אינני יכול לתת סקירות מפורטות על תרופות וטיפולים ובודאי לא להתייחס לשאלות כל כך פרטניות. הטיפול בפצעי לחץ מורכבים דע מתסכל וההחלטות על שינוי טיפול מתקבלות לעיתים בכל 24 שעות ע"י הצוות המטפל.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית