ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

15/11/2014 | 14:42 | מאת: מימי

לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח עפעפיים עליונים שאישרו לי לעבור דרך מכבי. את הניתוח ביצע רופא מומחה לאוקולופלסטיקה.אחרי ש הנפחויות ירדו אני שמה לב שעין אחת יותר פתוחה מהשנייה. הרופא המנתח אמר לי שאחזור עוד פעם לביקורת בעוד חודשיים ונראה מה לעשות . האמת אני מודאגת שככה זה יישאר. מה דעתך והאם זה ניתן לתיקון אם זה לא יסתדר. תודה על תשובתך

18/11/2014 | 07:11 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב, מוקדם מדי להעריך את תוצאת הניתוח.המתיני עוד מספר חודשים. אסימטריה קלה היא טבעית ואם יש צורך בתיקון רצוי להמתין עד שנה מהניתוח הראשון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית