שינוי מרחק בין העיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

30/10/2014 | 20:04 | מאת: יותם

שלום דוקטור, יש לי בעיה שמפריעה לי מאד במהלך חיי והיא הקרבה הרבה שבין שני עיני. עיני קרובות במידה יוצאת דופן וכתוצאה מכך פני מכוערות בצורה בלתי רגילה (ואין זו רק בעיה של דימוי עצמי, באופן בטוח). כאשר חיפשתי באינטרנט אחר אפשרות לפתרון הבעיה מצאתי כי קיים ניתוח גולגולת מסוכן, המתבצע במקרים מיוחדים באנשים בעלי עיוותים קשים. למרות הכיעור שנוצר כתוצאה מהמרחק שבין עיני, המצב אצלי עדין נחשב בגדר הנורמלי, ולכן שאלתי היא האם למרות זאת קיימת אפשרות מבחינתי לעבור את הניתוח, ואם כן מה סביר להיות טווח עלותו, והאם הוא מבוצע בישראל והאם באמת קיימת סבירות גבוהה לקבלת תוצאות טובות? תודה רבה

04/11/2014 | 07:09 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב ציינת שהמצב בעצם נורמלי ותחושת הכיעור נובעת מתפיסה עצמית לקויה. פנה לייעוץ בתחום זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית