חוסר סימטריה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/07/2011 | 02:20 | מאת: שני

אני אנסה לתאר מה מפריע לי ואני מקווה שתבין את כוונתי,יש לי מעין חוסר סימטריה בפנים (אני מודעת לכך שלכולם יש,אבל אצלי אני חושבת שזה מכער את הפנים),אני רואה את זה במיוחד כאשר אני מחייכת ,החיוך נוטה לצד שמאל ונראה עקום,רק השיניים התחתונות של צד שמאל נראות,אני גם שמה לב שהצד השמאלי קצת יותר שמן מהימנית תוכל להסביר לי ממה זה נובע (ממבנה עצמות הלחיים,מחלוקת שומן לא פרופורציונאלית,ממבנה הלסת?)והאם ניתן לתקן זאת?

19/07/2011 | 10:05 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב שני קרוב לודאי שאין כאן בעיה אמיתית אלא רק תפיסה סובייקטיבית של המראה.האסימטריה שאת רואה בזמן חיוך יכולה להיות תוצאה של הפעלה לא אחידה של שרירי החיוך ואין כל בעיה מבנית אמיתית. תמיד תוכלי לפנות לבדיקה אצל מנתח פלסטי .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית