ניתוח אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

04/10/2014 | 22:07 | מאת: אבי

שלום , אני תמיד שומע שכשמדברים על ניתוח קוסמטי באוזניים מדברים על "הצמדת אוזניים", פה ושם הצלחתי למשמוע שמדברים על בניית קפל. אז במקרה שלי אני מרוצה מכמה שהן צמודות למרות שהן לא הכי , הבעיה שלי היא שהקפל העליון אם אני לא טועה ה HELIX פשוט פתוח וזה יוצר מן אוזן עטלך , מן מראה מחודד. 1- האם אתם עושים ניתוח כזה של בניית הקפל העליון? כי גם כשקראתי על בניית קפל אז הבנתי שמדברים על ה Anti Helix. 2 - במקרה שלי אין אפילו צורך של בניית כל הקפל , כשאני עושה הדמייה עם היד אני רואה שגם בניית הקפל במקום קטן בחלק העליון משיגה תוצאה אידאלית מבחינתי , מה שאני שואל זה האם ניתוח בניית קפל בכלל או חלק מהקפל במקרה שלי , זה ניתוח קל יותר מבחינת הביצוע וההחלמה? תודה רבה .

07/10/2014 | 09:01 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב , עשית שיעורי בית. כל הכבוד. הניתוח ליצירת קפל חדש בשולי ההליקס הקף האפרכסת , קשה ובעייתי מבחינה טכנית.אין לי נסיון בו.

08/10/2014 | 06:06 | מאת: אבי

תודה רבה, עוד דבר קטן ברשותך אני שואל בעקבות סרטון שראיתי, האם בניתוח של הזזה מעט לכיוון הראש של האנטי הליקס אין חבישה מסביב לראש או חבישה בכלל? תודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית