הסרת צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/10/2014 | 01:59 | מאת: שני

לפני כארבע וחצי שנים באחד ממעשיי היותר מטופשים כמתבגרת עשיתי עגיל באף במקום שהתברר שאין לו הסמכה וכמובן שהמיקום של העגיל ממש לא התאים וההוראות שקיבלתי לחיטוי היו שגויות- והתפתחה אינפקציה שהתמשכה כחצי שנה, עד שלבסוף הורדתי את העגיל- מה שהשאיר צלקת. עד היום יש לי צלקת בצבע אפרפר. היא יחסית קטנה, ורוב האנשים לא מבחינים בה- אבל אני כן, זה מאוד מפריע לי ואני רוצה להסיר אותה. זה לא נראה כאילו זה הולך להעלם ואני סקפטית כיוון שבמהלך 4 שנים זה לא נעלם, האם יש דרך להסיר אותה?

07/10/2014 | 08:59 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב, אכן אבן שנזרקה לבאר... פני לבדיקה. אם מדובר בהצטברות מקומית של פיגמנט יתכן שטיפול בלייזר יועל להבהיר אותה.טיפול כירורגי עלול להסתיים בצלקת גדולה יותר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית