בבקשה חייב עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

17/09/2014 | 16:43 | מאת: רונן

שלום לפני שנתיים עברתי תאונת עבודה וכתוצאה מכך נקרטע לי האצבע עד הגליל האמצעי של הזרת רציתי לדעת אם יש ניתוח השלמה פלסטי או משו בסגנון? אם אני זוכר נכון פעם מישהי הרתאה לי שהשלימו לה עם סיליקון האם יש כזה דבר? תודה

23/09/2014 | 07:31 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב, תוספת סיליקון היא תותב מולבש ולא אמצעי שחזור. מוכר ניתוח מורכב ביותר שבו מעבירים בוהן מהרגל לכף היד אבל הליך זה משמש רק במצבים מולדים קשים או לאחר חבלות עם פגיעה תפקודית קשה , לא רק אסתטית כמו אצלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית