פוליהיל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

10/09/2014 | 12:45 | מאת: ענת

שלום האם יש לכם מידע על התרופה פוליהיל (Polyheal) לפצעי לחץ? האם זה מתאים לפצעים ברמה 4? האם זה בסל הבריאות? במידה ולא, האם יש דרכים להשיג הנחה/מימון לזה? הבנתי שזה מאוד יקר, איך זה לעומת הטיפולים האחרים (מקרופאגים-ואקום-יוני כסף ועוד) תוך כמה זמן זה אמור לרפא את הפצע? והאם ניתן/מקובל להביא את זה לבית חולים או למוסד סיעודי מורכב ולבקש שיבצעו את הטיפול בזה? תודה

11/09/2014 | 07:33 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב הטיפול בפוליהיל יקר מאוד ובכל מקרה נמשך לפחות מספר שבועות .קשה להניח שניתן יהיה לרפא לחלוטין פצעים בדרגה שאת מתארת והיתרון מול טיפולים אחרים שציינת לא תמיד חד משמעי. כאשר המטופל מאושפז המוסד הרפואי צריך לקבוע את הצורך בטיפול ולממן אותו. במסגרת מכבי הטיפול ניתן כחלק מטיפול בית , רק לאחר אישור חריג מועדה לטכנולוגיות חדשות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית