הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

25/05/2014 | 21:01 | מאת: איריס

שלום רב, איך מתמודדים עם הזעת יתר כמעט בכל הגוף? בעיקר באזור בית שחי לנער בן 15? פניתי לכירורג שאמר שאין טיפול מתאים למעט הזרקת בוטוקס. שמעתי על משחות למיניהן, והתערבות כירורגית. איך לבדוק מה מתאים?

26/05/2014 | 09:59 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב אין לי מענה בנושא הזעת יתר בכל הגוף.זה ודאי אינו הפורום המתאים. הטיפול בבתי השחי הוא בהזרקת בוטוקס הנעשית פעם בשנה בתחיל הקיץ ומשפיעה למספר חודשים או בניתוח בשיטות שונות. לכל טיפות יעילות שונה. הטיפול בבוטוקס קל מכולם אבל משפיע באופן זמני. נסי להתייעץ בפורום מתאים להזעת יתר לגבי טכניקות ניתוחיות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית