כתמי גיל

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

20/05/2014 | 18:36 | מאת: נטע

שלום רב!!! אני לקראת גיל 50 ובשנתיים האחרונות הופיעו על פני כתמים על החלק העליון של הלחי ומעל השפה העליונה (שפם), אומנם הכתמים אינם כהים אבל בהחלט מורגשים וצריך לשים מייקאפ כדי לטשטש. האם יש אפשרות להעלים כתמים אלו וכיצד? תודה

22/05/2014 | 07:23 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב סבי להניח שמדובר בכתמי פיגמנט שהופיעו בהשפעת קרינת שמש במהלך השנים. טיפול אפשרי הוא קילוף כימי , קילוף בלייזר או בהבהרה אופטית אחרת. גוון העור הבסיס שלך הוא גורם משפיע וככל שהוא כהה , כך עולה הסיכון שבטיפול. פני לרופא עור לאבחון ואח"כ לטיפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית