שאיבת/גירוד בלוטות זיעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/05/2014 | 20:41 | מאת: רוני

כפי שרשמת בפוסט הקודם, מדווחים על תוצאות טובות מעל 80% האם מדובר בשיפור במידת הזעה ב-80% או האם מדובר על 80% מהמקרים? האם יש צלקות בשיטה זו? האם תיתכן הזעה מפצה? האם הטיפול תקף לצמיתות או שצריך לחזור על ההליך לאחר זמן מה? ואם כן - כמה זמן? תודה מראש

20/05/2014 | 07:38 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב הנתון שמצאתי הוא ירידה בהזעה ב 80-90% למשך מספר שנים. מאחר ומדובר בניתוח יש כמובן צלקת או צלקות זעירות. לא מדובר בניתוק העצבים המפעילים את בלוטות הזעה ולכן לא סביר שתהיה הזעה מפצה. לא מצאתי דיווח ארוך שנים על תוצאות הטיפול. אני מסייג את התשובות ששלי בנושא מכיון שהנסיון שלי הוא רק עם טיפולים בבוטוקס.אין לי כל נסיון בפעולות האחרות. לדעתי בין כל הפורומים באתר ישנו לפחות אחד המתמקד בנושא. נסה שם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית