התייעצות בנוגע לטיפול בהזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

18/05/2014 | 19:42 | מאת: רוני

היי, לאורך השנים סבלתי מהזעת יתר בבית השחי ואני מעוניין בפיתרון קבוע (עד כמה שאפשר) - בוטוקס אינו אופציה מבחינתי בגלל החזרתיות המתבקשת. נתקלתי בשתי שיטות שונות שנראות מבטיחות (סיכוי נמוך יותר להזעה מפצה) - שאיבת/המסת בלוטות זיעה או שימוש ב-VASER. כל מכון דורש פגישת ייעוץ לבדיקת התאמה, אך מעבר לכך אני לא מאמין שהייעוץ הוא אובייקטיבי וכל מכון ירצה אבצע את הטיפול אצלו. אשמח לדעת מה דעתך לגבי השיטות השונות - לאיזו מהם אחוזי הצלחה גבוהים יותר? לאיזו מהם סיכויים פחותים להזעה מפצה (או כל תופעת לוואי אחרת כמו הצטלקות, אבדן תחושה וכו')? וכמובן, האם ידוע לך על שיטה אחרת, טובה יותר לטיפול בבעיה? תודה מראש

19/05/2014 | 13:43 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום לכל שיטה יתרונות וחסרונות משלה. דוקא הטיפול בבוטוקס הוא הדרך הפשוטה וקלה יותר. טיפול מוצלח אחד "מכסה" אותך למשך כל הקיץ בסיגכון מינימלי וללא תקופת החלמה. הטיפולים האחרים הם ניתוחים לכל דבר עם תקופת החלמה של לפחות מספר ימים. המטפלים בשיטת השאיבה/גירוד מדווחים על תוצאה טובה עם הפחתה בהזעה מעל 80% למשך שנים. להפתעתי הרבה לא הצלחתי למצוא מידע אמין ומבוסס על תוצאות הטיפול ב VASER מעבר לפרסומות עצמיות ושבחים כלליים ללא התחייבות אמיתית. יתכן שחיפוש יותר עיקש מצידך יעלה תוצאה אמינה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית