כירורג פלסטי המתמחה בילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

15/05/2014 | 09:23 | מאת: טל

בתי עברה ניתוח אורטופדי במרפק ונשארה לה צלקת גדולה שמפריעה לה מאד. הופננו להערכה והמלצות לאור הצלקת עם תגובה של קלואיד. האם תוכל להמליץ על כירורג-פלסטי המתמחה בילדים באיזור ת"א/מרכז? מכבי מוקד לא ימצאו ברישומים רופא כזה. או האם יש צורך לפנות למח' כירוגיה פלסטית ילדים בדנה? תודה מראש טל

15/05/2014 | 13:06 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום, אין צורך במומחיות מיוחדת לילדים. כל מנתח פלסטי יוכל לבדוק ולייעץ בנושא , אם כי צפי לאכזבה: אין דרך להעלמת הצלקת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית