עזרה דחופה בשל ממצא מדאיג

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

29/04/2014 | 23:26 | מאת: אמא

לבן שלי בן ה16 וחצי יש גידול/ציצסטה על הלחי.באולטראסאונד נמצא כי זהו גוש סולידי בלתי אחיד תת עורי ווסקולארי בגודל 1.9 על 1.2 סמ.. הכירורג המליץ לנתח בדחיפות כדי לשלוח לבירור מהו סוג הגידול. מחפשת מנתח כירורג פלסטי מומחה לפנים ואסתטיקה שיעשה הכל על מנת שלא תיוותר צלקת,זה חשוב מאוד לבני.אודה להמלצה וגם להסבר של מימצאי האולטרסאונד בשפה פשוטה ובהקדם.

30/04/2014 | 09:40 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב אני מסכים שאכן יש צורך להוציא את הממצא המדובר. למרות המידע המפורט שמסרת , עדיין יש צורך בבדיקה לפני החלטה על הניתוח. בכל מקרה אין מנוס מחתך מעל הגוש ותמיד נשארת צלקת.אין כירורג פלסטי "מומחה לפנים" וכל פלסטיקאי מנוסה יעשה זאת בדרך הטובה ביותר. השלב הבא הוא פגישה עם כירורג פלסטי .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית