הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

18/03/2014 | 10:39 | מאת: י'

אני גבר שמחפש להתחיל את התהליך או לפחות לשמוע עליו. איפה אני יכול לדעת אם אני זכאי לניתוח בהשתתפות מכבי? איך מתחילים את התהליך ? מה ההשלכות ? לכמה זמן אהיה מושבת ו\או מוגבל בתנועות ? תודה

20/03/2014 | 13:14 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום י את התהליך מתחילים בפגישה עם מנתח פלסטי. הניתוח מוגדר כקוסמטי/אסתטי בלבד ומכבי אינה משתתפת במימונו. הניתוח עצמו נמשך לרוב כשעה בהרדמה כללית , אינו דורש אשפוז ותקופת ההחלמה הראשונית קצרה מאוד , ימים ספורים בלבד עד חזרה לעבודה .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית