צלקת בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

15/03/2014 | 11:13 | מאת: אביב

שלום לך ד"ר יעקב זילר שמי אביב ואני בן 17 היה לי אקנה בינוני בפנים בגב ובכתפיים , לקחתי רקוטאן והכל טוב ויפה עד שמלפני כשנה גדל לי פצע בחזה לאט לאט הוא גדל והיה בו דם ומוגלה וכל הזמן נגעתי בו מגירוד וזה הציק לי נורא שמתי פלסטרים מלפני חודשיים נוצרה לי צלקת באמצע החזה , אחרי שבועיים שלושה איתה קניתי קלו קוט שאני משתמש בו כבר חודש . הוא הוריד את נפיחות הצלקת לגובה העור כמעת , אך זה עדיין אדום . בינתיים אם אני רוצה להוריד חולצה עם מישהי אני שם מייקאפ שזה יראה יותר טוב אך זה נראה ממש מוזר , אני חייב לטשטש את זה כמה שיותר עד הקיץ כל עוד הצלקת חדשה , לא רוצה למשוך זמן . הינה תמונה שלה : http://www.siz.co.il/my.php?i=jtmmmyykh1zx.jpg

16/03/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אביב מזלך שהקלוקוט עבד במהירות יחסית.אם הצלקת שטוחה היא תלבין בהמשך.המשך עם הקלוקוט בכמות קטנה פעמיים ביום במשך החודשים הבאים.

16/03/2014 | 18:30 | מאת: אביב

הקלוקוט באמת עוזר במהירות לנפיחות של הצלקת ולגובה שלה , ואפילו העלים את תחושת הגירוד המעצבנת . פשוט הצבע הוא אדום כרגע יש דרכים לטשטוש הצבע הזה ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית