הסרת טבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

15/01/2014 | 20:15 | מאת: של

שלום רב, בשנת 2009 עברתי באמצעות מל"בי ניתוח טבעת בהשתתפות של "מכבי", בבית חולים וולפסון ע"י ד"ר קטיה דיין מכירורגית ב'. הניתוח עבר בהצלחה אך לצערי גיליתי שאני סובלת ממעי רגיז ולא יכולתי להשתמש מעולם בטבעת על מנת לרדת במשקל. אחרי 5 שנים עזרתי אומץ מחודש וברצוני להסיר את הטבעת מכון שהיא לא מועילה אך בעיקר מכון שלאחרונה ההתקן הבטני מאד מכאיב לי ובולט (כנראה זז). אשמח לקבל מידע איך להתחיל הליך לניתוח הסרה. תודה

19/01/2014 | 19:38 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום צר לי על העיכוב במענה. חוששני שלא זה הפורום המתאים.פני לכירורג כללי העוסק בניתוחים כאלה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית