ירכיים נשפכות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

31/12/2013 | 23:24 | מאת: שני

אני בחורה די רזה גובה 1.60 משקל 49 , אבל בכל זאת יש לי בעיה עם השומן בירכיים, כשאני שוכבת על הצד כל השומן בירך נשפך למטה , ובירכיים הפנימיות יש לי טיפה שומן עדף למעלה והאזור הזה בשכיבה על הצד ממש נשפך, מדוע זה קורה, למה הירכיים שלי לא מוצקות, לא יצא לי לראות אף בחורה, אפילו די שמנה שזה קורה לה, אולי הירכיים שלה יותר מלאות אבל הם די מוצקות... איך אפשר לטפל בבעיה הזו? זה ממש מכוער ומתסכל

05/01/2014 | 15:24 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום על פי מה שמסרת את די רזה ולא נראה שנדרש ניתוח כלשהו. התייעצי עם מאמן/ת כושר , אולי יוכלו לעזור לך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית