התייעצות לגבי הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/12/2013 | 17:05 | מאת: אורית

ד"ר זילר שלום לפני כחודשיים ביצעתי ניתוח הגדלת חזה ועד כה תהליך ההחלמה תקין ועובר כמו שצריך. עשיתי את כל מה שהרופא המליץ ואני מאוד מרוצה מהתוצאה אבל דבר אחד עדיין מטריד אותי: לא חזרה לי תחושה מלאה בשד הימני. האם זה תקין או שיש ממה להילחץ? תודה, אורית

29/12/2013 | 14:29 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום זו תופעה מוכרת אחרי ניתוח הגדלת חזה.במרבית המקרים התחושה חוזרת במלואה אם כי לעיתים רק כעבור חודשים. העדר תחושה שנה לאחר הניתוח יוגדר כקבוע , אם כי לרוב אינו בעייתי אם קיימת תחושה באזור הפטמה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית